1 YAŞINDAYIZ…

ort30 Ağustos 2012 tarihinde çeşitli zorluklarla Antalya’da Silifke özlemiyle başladığımız yayın hayatımızda Bir yılı doldurmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. 2 Kişi olarak başladığımız yayın hayatımızda ilk günden bu yana gönüllükle emek vermenin meyvelerini, günlük bin kişilik tıklama oranı, sosyal medyada 3 binden fazla takipçimiz ve her yerde insanların bize teşekkürlerini iletmesiyle alıyoruz. Silifke’nin tanıtımına katkı sağlamak, esnaflarımıza ücretsiz reklamlarımızla destek olmak. Tüm Silifkeli’leri bir çatı altında toplayarak sosyal bir site oluşturmak amacıyla çıktığımız bu yolda, Doğruluk ve dürüstlük ilkemiz, tarafsız duruşumuz ve hiç bir karşılık beklemeden yaptığımız çalışmalarımız; bize sizlerin desteğiyle nice yaşlarımızı kutlamayı nasip edecektir.
Bu güzel sitenin tüm alt yapısını hazırlayan ilk günden bu yana hep daha iyi hale gelmesi için uğraşan sitemizin kurucusu Serkan Ulaş kardeşimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Sonradan bize dahil olan sosyal medyada paylaşımlarıyla tüm insanların dikkatini çekmeyi başaran Özgür Işık kardeşimizede çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Çok güzel konulara farklı bakış açısıyla değinen, her yazısı çok fazla okunan ve yorum alan Mustafa Kemal Araycı’ya da teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Sitemizin Kurucusu ve Yöneticisi olarak başta bize destek veren tanıdıklarımıza, sitemizi takip eden insanlara çok teşekkür ederim. Silifke sevdalısı herkesi yazı yazmaya davet ediyoruz. Siz yazın biz yayınlayalım Silifke’nin sosyal paylaşım sitesini oluşturalım…

Sitemizin Zafer bayramında kurulmuş olması da ayrı bir mutluluktur bizim için çifte bayramımız kutlu olsun.

METİN ARAYCI

 

Etiketler:, , , , , ,

Bir Yanıt to “1 YAŞINDAYIZ…”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in C:\HostingSpaces\wvyislis\selefkoshaber.com\wwwroot\wp-content\themes\boldnews\includes\theme-comments.php:65 Stack trace: #0 C:\HostingSpaces\wvyislis\selefkoshaber.com\wwwroot\wp-content\themes\boldnews\includes\theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 C:\HostingSpaces\wvyislis\selefkoshaber.com\wwwroot\wp-includes\class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 C:\HostingSpaces\wvyislis\selefkoshaber.com\wwwroot\wp-includes\class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 C:\HostingSpaces\wvyislis\selefkoshaber.com\wwwroot\wp-includes\class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 C:\HostingSpaces\wvyislis\selefkoshaber.com\wwwroot\wp-includes\class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 C:\HostingSpaces\wvyislis\selefkoshaber.com\wwwroot\wp-includes\comment-tem in C:\HostingSpaces\wvyislis\selefkoshaber.com\wwwroot\wp-content\themes\boldnews\includes\theme-comments.php on line 65
    WordPress › Hata