18. MASA TENİSİ TURNUVASI

masatenisiSilifke Belediyesi sponsorluğunda bu yıl 18.si düzenlenen masa tenisi turnuvası, büyük bayanlar, yıldız bayanlar, minik erkekler, yıldız erkekler ve büyük erkekler olmak üzere 100 sporcunun katılımıyla 5 kategoride yapılacak. Turnuvada dereceye giren sporcular ise kupa ve madalyaları Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi önünde kurulacak sahnede verilecek.
Turnuvanın organizesini yapan Mustafa Göktaş, her yıl geleneksel hale getirdikleri turnuvanın centilmence maçlara sahne olduğunu, hem oyuncuların hemde izleyicilerin keyifli dakikalar yaşadığını ifade etti.
18 yıl önce turnuvayı tek kategoride düzenlediklerini hatırlatan Göktaş, “Bu yıl 17. Akdeniz oyunları kapsamında Mersin’de düzenlenen 36 takımın katıldığı açık lise masa tenisi turnuvasında ilk üç sırayı birinci Silifke Sağlık Meslek lisesi, ikinci Silifke Anadolu Lisesi, üçüncü Silifke Göksu Anadolu Lisesi olmak üzere Silifke okullarının alması 18 yıl önce başlattığımız bu etkinliğini amacına ulaştığını göstermektedir” dedi.
Turnuvanın komitesinde ise Mustafa Salyam, Derya Tekin, Hüseyin Çınar, Cuma Mutlu, Halil Kır ve Abdurrahman Öner görev alıyor.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın