3’TE 3 YAPTIK

silifke sporŞampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig (BAL) yolunda emin adımlarla yürüyen takımımız, Silifke Şehir Stadında Toroslar Belediyespor’u 3-2 yenerken, 17 puanla liderliğini sürdürdü.

Playoff 3. maçından da galibiyetle ayrılan ve geriye 7 maç kalan grubumuzda en yakın rakibimizle puan farkı 8’e çıkardık.

Teknik heyetimiz, futbolcularımız büyük taraftarlarımızla birlikte büyük bir sevinç yaşarken, Şampiyonluk şarkıları söylendi.

Maç öncesi taraftarlarımız teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tek tek tribüne çağırırken, futbolcularımız alkışlarla cevap verdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan karşılaşmada Takımımız sahaya; Selçuk Üredi, İbrahim Can Direybetoğulları, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Tufan Esin, Osman Özbek, Veysel Okur, Mehmet Şıralı, Anıl Güler, , Malik Sercan Gök, Ahmet Sinan Salman on biri ile çıktı.

Karşılaşmada gollerimizi 32.dakikada Mehmet Şıralı, 54.dakikada Tugay Şahin, 90+2’de Emrah Uçal attı.

Takımımız karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken, Toroslar Belediyespor karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Deplasmanlarda ve kendi evimiz olan Silifke Şehir Stadını her maçımızda bizleri yalnız bırakmayan ve yağmur, çamur, soğuk, yaz, kış demeden bizleri canı gönülden destekleyen taraftarlarımıza, Silifkelilere çok teşekkür ediyoruz.
Takımımız, 4.hafta maçında 31.03.2016 Perşembe günü saat 15:00’da Tarsus Şehir Stadında Ormanspor ile oynayacak.

Takımımıza Başarılar Diliyoruz…

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın