60 YAŞ ÜSTÜ BAŞARILI İŞ KADINLARINA PLAKET VERİLDİ

10460443_10205518416392819_1039937973588584888_nMersin İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi   2015 Yılı Kadınlar Günü Dolayısı ile bir faaliyet imza attılar. Mersin İl K. G. İ. Kurulu tarafından düzenlenen “İŞLEYEN IŞIKLAR; 60 YAŞ ÜSTÜ BAŞARILI İŞ KADINLARI TEMALI PLAKET TÖRENİ ” nde Silifke’den Üç Değerli İş Kadınına plaket verildi.

Bu Törene Katılan Silifke TSO Başkanı Nurettin KAYNAR,  “Kadınların toplumda ve iş dünyasında büyük başarılara imza attığını, ailenin temel değeri olan kadınların gelişen Türkiye’mizin iş dünyasındaki rolünün  yadsınamayacağını ve  kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmasını ve önümüzdeki engellerin kaldırıldığı zaman kadınların neler yapabileceğini göreceğiz. Yaşamın her alanında önemli bir yeri olan kadının hak ettiği yere gelmesi en büyük dileğimizdir. 21. Yüzyıl kadınların yılı olacaktır.  Bizler  buna yürekten inanıyoruz.  Kadınlara sosyal ve ekonomik hayatta fırsat eşitliği sağlanmalıdır.  İş fikri olan her kadınımız sosyal ve ekonomik hayatta söz sahibi olmasını istiyoruz” dedi.

 

Plaket Törenine Silifke TSO Başkanı NURETTİN KAYNAR ve Silifke TSO Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi olan Odamız Üyesi ŞERİFE ÖZER katıldılar. Odamızı Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi ŞERİFE ÖZER Girişimci İş Kadınlarına yönelik bu tür  faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın