9 MAÇTA 8 GALİBİYET

silifkesporTakımımızdan, Silifkelilere galibiyet hediyesi.5-1
Takımımız, 9. hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Akdenizgücü’nü 5-1 yenerken, 9. Haftada 8 galibiyet ve 24 puanla grubunda liderliğini sürdürdü.
Medcem Silifke Belediyesporumuz sahaya; Selçuk Üredi, İbrahim Erdem, Tugay Şahin, Mehmet Şıralı, Tufan Esin, Veysel Okur, İbrahim Can Direybetoğulları, Anıl Güler, Yusuf Eser(Çarli), Mehmet Kelleözü, Sercan Gök on biri ile çıktı.
Takımımızın Gollerini 28.dakikada Ahmet Sinan Salman, 42.dakikada Tecrübeli ve başarılı 1.Kaptanımız Tufan Esin, 45. ve 65.dakikada Mehmet Kelleözü, 88.dakikada Tecrübeli ve başarılı 2.Kaptanımız Mehmet Şıralı attı.
20.dakikada Veysel Okur sakatlanarak, yerini Ahmet Sinan Salman’a bıraktı. Başarılı futbolcumuz Veysel Okur’a geçmiş olsun diliyoruz.
İlk yarıda ve ikinci yarıda da üstün olduğumuz karşılaşmada 3 topumuz direkten dönerken,60. dakikada penaltıdan kalemizde golü gördük. 32.dakikada Akdenizgücü futbolcusu direk kırmız karttan oyun dışı kalırken, 80.dakikada da Akdenizgücü futbolcunun sakatlanmasıyla 3 oyuncu değişiklik hakkını kullandığı için Akdenizgücü karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.
Takımımız, ligin 10. hafta maçında 11 Kasım 2015 Çarşamba Saat:14:00’da deplasmanda Tarsusgücü ile oynayacak.

Takımımıza Başarılar Diliyoruz.

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın