AKSOY’DAN VEDA TURU

konsolos-1jpgKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Konsolos Muavini Hakan Ulusoy Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret etti.
KKTC Dış İşleri Bakanlığı tarafından 4 yıllığına Mersin Konsolos Muavinliği görevine atanan Hakan Aksoy görev süresinin dolmasının ardından Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i de makamında ziyaret ederek veda etti. Silifke ve Silifkelilerin şahsında ayrı bir önem ve yeri olduğuna da değinen Hakan Aksoy, “Ben Silifke ve Silifkelileri ilçede kutladığımız 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı törenleri ve kültür haftası kutlamaları sayesinde tanıdım. Tüm KKTC halkının olduğu gibi bizlerin de Silifke ve Silifkelilere ayrı bir sevgi ve sempatimiz vardır. Bu ziyaretlerimizde bizlere her zaman sıcak ilgi ve sevgi ile ev sahipliği yapmanızdan dolayı sizlere ve şahsınızda tüm Silifkelilere teşekkür ediyorum. Mersin’den ve Silifke gibi güzel bir şehirden, sıcak kanlı ve sevecen yaklaşımlı insanlarından ayrılmak bizlere zor geliyor. KKTC’ye gelen her Silifke’liye kapımız açıktır” diyerek Başkan Öngel’e duygularını aktardı.
Kendisini ziyarete gelen KKTC Mersin Konsolos Muavini Hakan Aksoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’e de ziyaret anısına çeşitli hediyeler verdi.

Etiketler:, , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın