ARSLAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Silifke Belediyesi Meclis Üyesi ve Timurlar Sigorta Silifke’nin sahibi iş adamı  Eyüp Arslan, Silifke Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Silifke Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Arslan, “Bilgim ve deneyimimle bu yarışta bende varım” dedi.

Yıllardır siyasetin içinde bulunan Silifke’nin önde gelen siyasetçilerinden olan Meclis Üyesi Eyüp Arslan, “Partimin takdirini alarak Silifke Belediyesini yönetmeye talibim. Siyaset yorucu ve meşakatli bir yoldur, fakat yorulmadan bıkmadan ben siyaseti vatandaşa memlekete Silifkemize hizmet için siyaset yapıyorum” dedi.

Ortaokul çağlarında Ülkü Ocakları ile tanıştığı günden bu yana davasından asla vazgeçmediğinin altını çizen Aday adayı Arslan, “Benim partiyle bağım adeta bir sevda gibidir. Hiçbir zaman ne başka partiye ne başka kulvarlarda olmak istemedim. Genel başkanımız ve parti büyüklerimizde takdir ederse Belediye Başkanlığına adayım” dedi.   ‘Silifke için nasıl bir başkan olmayı hayal ediyorsunuz dedikleri zaman her zaman için söylediğim bir söz vardır. Kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız karşınızdakine de öyle davranın. Yani halkıyla barışık bir başkan olacağımı ve kapımızın herkese açık olacağını vaad ediyorum. Partili partisiz kapısı herkese açık, tepeden bakan değil halkı kucaklayan seven sayan herkesin yanıma rahatlıkla gelip gidebileceği her yere eşit ve adil hizmet yapmayı bilen bir başkan olacağım. Büyükşehir belediyesi ve Silifke belediyesini buluşturunca hizmetlerin daha da güzel olacağına inanıyor ve her mahalleye eşit hizmet yapabileceğimi düşünüyorum. Allah çıktığımız bu yolda hayırlısıysa bizlere nasip etsin. Eğer ki başkan adaylığı kısmet olmazda başka bir arkadaşımız olursa ben yine partimin emrindeyim” dedi.

EYÜP ARSLAN KİMDİR?

1964’te Silifke ‘de doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi Silifke’de tamamladım. 1985-1987 yıllarında askerlik görevimi bitirdim. 1987 yılında Silifke Ceza Evinde iş hayatına başladım. 1988 yılında Cezaevinden istifa ederek Silifke DSİ 62. Şube Müdürlüğünde işe başladım. DSİ de çalışırken Silifke S:S Nakliyeciler Kooperatifinde ve SİM KOOP ta minibüs işletmeciliği yaptım. Silifke Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yöneticiliğinde görev yaparken 2009 seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliğine seçildim. DSİ’den emekli olarak bir dönem Silifke Belediye Başkan yardımcılığı görevi yaptım. 2014 seçimlerinde tekrar Belediye Meclis Üyesi seçildim ve halen Belediye Meclis Üyesiyim. Teşkilatım uygun gördüğü takdirde Belediye Başkan Adayı olmak istiyorum.

Evli ve iki kız çocuk babasıyım.

Etiketler:, , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın