ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLANDI

temad-1jpgAstsubaylar günü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’nin kuruluşunun 29. yılı tüm yurtta olduğu gibi Silifke’de de törenlerle kutlandı.
Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlama töreninde bir konuşma yapan TEMAD Silifke Şube Başkanı Emekli Astsubay İzzet Özsoy yaptığı konuşmada, hayatlarını adadıkları mesleklerinin yılda bir gün de olsa hatırlanması, insanların kendilerini değerli hissetmelerini sağlamakta ve mesleki dayanışmayı artırdığını bildirerek,  tüm meslektaşlarının gününü kutladığını açıkladı.
TEMAD Başkanı Özsoy konuşmasında, “Vatan sathının her köşesinde kahramanca özveri ile görev yapan meslektaşlarımız, emekli olduktan sonra da kamu yararına çalışan bir sivil toplum kuruluşu olan TEMAD çatısı altında, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde ülkemize hizmet etmeye devam etmektedir. Dernek olarak misyonumuz Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile çizdiği yolda yürümek, camiamızın ve toplumumuzun gelenek, görenek, örf ve adetleri ile insan haklarına saygıda taviz vermeksizin öncelikle mesleki sorunlarımızın çözümüne katkı sağlamaktır. Silifke’de kurduğumuz derneğimize ve dernek üyelerimize her türlü desteği veren hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi “Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır. Ne Mutlu Türk’üm” diyerek sözlerini tamamladı.
Daha sonra Göksu Otel’de düzenlenen kokteylle günlerini kutlayan emekli astsubayları ve ailelerini, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Belediye Meclis Üyesi Mücahit Aktan, Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu’da yalnız bırakmadı.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın