BELEDİYE AKBANK’LA ANLAŞTI

akbankSilifke Belediyesi ile  Akbank Silifke Şubesi arasında su tahsilatı aracılık sözleşmesi imzalandı.
Aboneler cari dönemlere ait su ücretlerini Akbank’a otomatik ödeme talimatı vererek yatırabilecekler.
Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve Akbank Silifke Şube Müdürü Gamze Kuz arasında imzalanan sözleşmeyle belediyeye olan su ödemelerini abonelerin belediyeye gelmeden otomatik ödeme talimatı ile yapabileceği açıklandı.
Akbank Silifke Şube Müdürü    Gamze Kuz,  “Silifke belediyesinin yapacağı su tahsilatlarına bankamız aracılık edecek. Böylece mükelleflerimiz ve vatandaşlarımız kolay yoldan tahsilatlarını yapabilecekler. Belediyemizle sözleşme imzaladık, bugünden itibaren belediyeye su ödemesi yapacak olan abonelerimiz otomatik ödeme talimatları ile borçlarını ödeyebilecekler” dedi.
Yapılan bu sözleşmenin vatandaşa sağladıkları bir kolaylık olduğunu vurgulayan Başkan Öngel, “Belediyemiz su abonelerimize yönelik bir ödeme kolaylığı sağlamıştır. Akbank Silifke Şubesi ile yaptığımız sözleşmeden sonra artık su abonelerimiz ödemelerini bu bankaya  otomatik ödeme talimatı ile yapabilecekler. Son ödeme tarihi geçmiş fatura ücretleri ise banka tarafından tahsil edilmeyecektir” diye konuştu.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın