BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM HEYECANI

meclisSilifke Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan meclis toplantısında encümen üyeliği, imar komisyonu, organize sanayi bölgesi (OSB) müteşebbis heyet üyeliği ve bütçe komisyonuna yeni üyelerin seçimini gerçekleştirdi.
Bayram Ali Öngel başkanlığında toplanan Silifke Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan meclis toplantısının en önemli gündemini oluşturan 2012 yılı faaliyet raporunu onayladı. Yapılan toplantıda 11 maddelik gündem ele alındı.
İmar Komisyonu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğünden gelen evraklar görüşüldü.
Daha sonra Encümen ve Komisyon üye seçimlerine geçildi. Kapalı oy gizli tasnif usulü ile yapılan oylama sonucunda 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Encümen Üyeliğine; Kerim Yazar ve Hasan Mazlum Kirişçi, Bütçe Komisyonu üyeliklerine Ali Usca, Muammer Yüksel, Kerim Yazar, Zeynep Direk ve İsmail Gürses, İmar komisyonu üyeliklerine Mustafa Gönen, Sibel Uğuz, Hasan mazlum Kirişçi, Bünyamin Uçar ve Yakup Deveci, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis  heyet üyeliklerine  ise Muammer Yüksel, Ali Usca, Teslime Bozkaya ve Necdet Çerçi seçildiler.  Belediyenin 2012 yılı faaliyet raporunun okunmasının ardından karşılıklı fikir alışverişinde bulunan meclis üyeleri faaliyet raporunu oy birliği ile onayladı. Meclis denetim raporunun okunması ve oylanmasının ardından nisan ayı olağan meclis toplantısı sona erdi.

 

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın