“BİR YARDIM ELİ DE SİZ UZATIN”

kizilayeyup-1jpgKızılay sıcak yemek dağıtımına devam ediyor
Kızılay Silifke Şube Başkanlığı tarafından hazırlanan ve yardıma muhtaç ailelere ulaştırılan sıcak yemek dağıtımı devam ediyor. Günde yaklaşık 1000 aileye sıcak yemek ve ramazan pidesi ulaştırdıklarını bildiren Silifke Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren hayırsever vatandaşlara da seslenerek bir yardım eli de siz uzatın çağrısında bulundu.
Silifkeli hayırsever Mürüvvet Türkili’nin katkıları ile ilçe merkezinde açılan Mükerren Toker Aşevi’nde Kızılay’ın organize ettiği sıcak yemek hazırlanması ve yardıma muhtaç ailelere dağıtılması gayretinin tüm hızıyla sürdüğü öğrenildi. Yemeklerin her gün değişik mahallelerde tamamı gönüllü insanlardan oluşan sıcak yemek ve ramazan pidesi dağıtımında her gün 1000 aileye ulaştıkları açıklandı.
Kızılay Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren yaptığı açıklamada, “Silifkeli hayırseverlerimizin destekleri ve Kızılay’ımızın katkıları ile Mükerrem Toker Aşevimizde yaptığımız sıcak yemekleri ve ramazan pidelerini her gün yaklaşık 1000 aileye ulaştırıyoruz. Günde en az 30 kişiye yaklaşan gönüllü ekibimizle birlikte hazırlanan sıcak yemekler ve ramazan pideleri ilçemizde yaşayan yardıma muhtaç ailelerimizin sofralarına ulaştırılmaktadır. Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile her geçen gün büyüyen  ve gelişen bu faaliyetlerimize büyük destek veren başta Mürüvvet Türkili hanıma, gönüllü hizmet veren çalışanlarımıza, Silifke Belediyemize ve duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Silifkeli hayırsever vatandaşların yardım ve desteğinden dolayı çok mutlu olduklarını bu tür yardım organizasyonlarının tek taraflı değil, halkın desteğiyle daha etkili olduğunu vurgulayan Başkan Beceren, “Bir yardım eli de siz uzatın” diyerek Silifke halkına bir kez daha seslendi.
Gönüllü yemek dağıtımına katılan Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’la birlikte Bucaklı mahallesinde sıcak yemek ve ramazan pidelerini yardıma muhtaç ailelere ulaştıran Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren çalışmalara destek veren herkese teşekkür etti.

Etiketler:, ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın