ÇANAKKALE’DEN BUGÜNLERE

canakkale-gecilmezBir yanda ülkesini canıyla kazanmış Atalarımız daha kanları kurumamış. Tüm Dünya’ya ordusuz, silahsız, Çanakkale’de aç, susuz Türk topraklarını dar etmiş bir ecdat. Bir tarafta o günleri unutmuş bir millet, Başkentimizin Göbeğinde 5 ayda üç ayrı patlama olmuş. Hala kimse nereye gidiyoruz ne oluyoruz, nerede bu devlet nerede bu Millet diye sormuyor. Fransa’ya İstihbaratınız nerede diye soranlar bizim istihbaratımızın nerede olduğunu ne iş yaptığını açıklayabiliyor mu.5 Ayda üç patlama oluyor sonucunda ne oluyor. Ne bir sorumlu var ne bir çözüm üreten var, sadece ölenlerimiz oluyor. Ağlayan bir Millet oluyor. Ama sonucunu, yarın bunun olmayacağının garantisini verecek kimse çıkamıyor NEDEN…

Şehitlerimin kemikleri sızlıyor ama benim vicdanım daha çok sızlıyor. Zamanında Çanakkale’de Hep beraber savaştık biz, şimdi dış güçlerin Çanakkale’de aldığı dersle, Türk Milleti savaşla yıkılamaz, yıkılsa da yeniden doğar bunu tüm dünya biliyor. Türk Milleti bir tek şekilde yıkılır; o da içten fetih etmeyle, birliğini bozmakla dilini dinini yozlaştırmakla olur. Türkiye’nin üstünde oynanan oyun bu uyuma uyan Türkiye ülken elden gidiyor.

Bu Ülke mucizeler yaratılarak tüm dünya’nın bitti dediği yerden başlanılarak kuruldu. Bunu yabancılar biliyor. O kadar kötü durumdaki bir Türk Milleti Çanakkale’de 7 düveli denize döktü; Güçlü bir Türk Milleti neler yapar onlar biliyor o yüzden çok korkuyor ve Türk Milleti’nin gelişmesini istemiyorlar.

Kürşad’ın 40 çerisi binlerce kişiyle savaştı öldü ama yenilmedi, Mete Han bugün hala kullanılan ordudaki 10 100 1000 sistemini kurarak dünyanın en güçlü ordusuyla Tüm Türkleri Tek Bayrak altında topladı, Fatih Gemileri karadan yürüttü çağ kapatıp çağ açtı, Atatürk Çanakkale de Herkesin bitti dediği yerden geldikleri gibi geri gönderdi. Türk Milleti Mertçe yapılan savaşla yıkılamaz, Namertçe çevirilen oyunlarla yıkılır ancak.

Oyunu bozmak senin elinde tek yapman gereken Geçmişini unutmamak ve özüne dönmek…

Türkler müdafaaya, başkalarının vazgeçtikleri noktadan başlarlar.

( Moltke )

Türk, tek başına bir kuvvettir. Azmini ve iradesini kanından alır.

( Hammer )

Yabancıların söylediği bu sözleri sakın unutmayalım…

Metin ARAYCI

 

Etiketler:, , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın