DAMATLAR’DAN BAŞKANA VEDA ZİYARETİ

kayİç İşleri Bakanlığının Vali Yardımcılıkları ve Kaymakamlık atamaları kararnamesiyle, İzmir Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Fatih Damatlar, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a veda ziyaretinde bulundu.
Silifke’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Fatih Damatlar, ‘Bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Böylesine tarihi ve doğal güzellikleriyle zengin bir ilçede görev yapmaktan çok mutluyum. Bu süre içerisinde bana destek olan bütün kamu kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür ediyorum.
Bugün belediye başkanımıza veda ederken, kendisine hizmetlerinde ve çalışmalarında ayrıca teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.
Vali Yardımcılığı görevinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen ve kendisine ziyaretinden ötürü ayrıca teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise, “Sayın Kaymakamımıza Silifke’mize yapmış olduğu hizmetler için tüm İlçe halkı adına çok teşekkür ederim. İnşallah kendisi ile irtibatı kesmeyiz ve çok yüksek yerlere ulaşmasını takip ederiz.” diyerek teşekkür etti ve kendisine plaket ile çiçek hediyesini takdim etti.

Etiketler:, , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın