“ERKEK ÖĞRENCİ YURDU TEMELİ ATILDI”

1237014_221131041375566_207823314_nMersin’in Silifke ilçesinde Kaynak Özel Eğitim AŞ tarafından yaptırılan yeni erkek yurdunun temeli törenle atıldı.

Kaynak Özel Eğitim AŞ Genel Müdürü İlhan Taneri, eğitim kompleksine bir yenisini daha eklemek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

İçerisinde sanal ofisi, çok amaçlı salonu ile öğrencilerin bütün ihtiyacını karşılayabilecek 80 öğrenci kapasiteli erkek öğrenci yurdunun temelini attıklarını belirten Taneri, “2014 yılında öğrencilerine hizmet vermeye başlayacak yurdumuzun temel atma törenine katılan ve yapılmasına katkı sağlayan ve yardımda bulunacak olan bütün herkese teşekkür ediyorum.

Yurt Silifke’de büyük bir boşluğu doldurarak, barınma ihtiyacı olan öğrencilere hizmet verecektir. Yurdun arsasını hibe eden Mustafa Çiftçi ilçede ihtiyaç olan bir yurdun yapılmasına vesile olmuştur.” dedi.

Temel atma törenine Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Atakent Belde Belediye Başkanı Hasan Uslu, Silifke Aktif Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Alphan Toygar, Silifkeli işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler:, ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın