“ESNAFLAR SİLİFKE BELEDİYESİNİN YANINDA”

537990_153711434784194_1529567793_nGöksu mahallesi emniyet müdürlüğü, sebze ve meyve hali ile şehir stadyumu çevresinde alt yapı, kaldırım düzenlemesi ve parke taşı döşeme çalışmaları yürüten Silifke Belediyesi, vatandaşların ve esnafların büyük memnuniyetini kazanıyor.

Silifke Belediyesi tarafından hazırlanan proje gereğince Göksu mahallesi Emniyet Müdürlüğü önünden başlayarak Şehir stadyumuna, sebze ve meyve halinden Celal Bayar Caddesine bağlanan ara bölgenin öncelikle alt yapısını ele aldı. Yağmur suyu drenaj hattının yeni şebeke hattı ile Göksu ırmağına ulaştırılması çalışmasının ardından ara sokak ve caddelerde yol genişletme, kaldırım düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarının aralıksız devam ettiği öğrenildi. Müteahhit firma tarafından yürütülen çalışmaların daha sağlıklı ve halkın isteklerine göre yürütülmesi için yapılan işlerin sürekli belediye yetkilileri tarafından denetlenmesi de vatandaşların takdirini gördüğü tespit edildi.

Emniyet müdürlüğü hizmet binası önünde yapımı devam eden kaldırım düzenleme, alt yapı ve parke taşı döşeme çalışmalarını yürüten müteahhit firma yetkilileri ve Belediye Fen İşleri Müdürü Murat Ayaş’la görüşen çevre esnafı ve vatandaşlar, mahallelerinde yürütülen belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bir gurup esnaf ve vatandaş yaptıkları konuşmalarda, “Belediyemiz bu bölgede çok güzel bir çalışma yapmaktadır. Mahallemizde yürütülen yağmur suyu drenaj hattı çalışması, yol genişletme, kaldırım düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yaşadığımız bölge ayrı bir görünüm ve ayrı bir güzellik kazanacaktır.

Yapılan çalışmalarla bizlere ve mahallemize önemli hizmetler getiren başta Silifke Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel ve ekibine ayrıca müteahhit firma yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Bizler bu çalışmayla kışın çamurdan yazında tozdan en önemlisi de aşırı yağışlardan etkilenmeyeceğimiz yeni bir alt yapı şebekesine kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” diyen mahalle halkı ve esnaflar çalışmanın biran evvel bitmesini sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın