FUTBOLCULAR, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

OLBAMEDMersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Medcem Silifke Belediyespor futbolcuları, takımımızın sağlık sponsoru da olan Özel Olbamed Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Özel Olbamed Hastanesi Müdürü Ozan Yılmaz ve sağlık personelleri eşliğinde futbolcularımız, eko tetkik, ortopedi, efor testi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerinin ardından akciğer ve kardiyoloji testlerinin yapılmasıyla sağlık kontrolleri sona ererken yapılan muayenelerde futbolcularımızda herhangi bir rahatsızlık bulunmadı.

Sosyalleşme ve kazandığını memleketi ile paylaşmasını bilen örnek bir hastane olan Özel Olbamed Hastanesi geçen senede takımımızın sağlık sponsoruydu, Özel Olbamed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyelerine, Müdür Ozan Yılmaz’a, hastane doktorlarına, hemşirelerine,sağlık çalışanlarına göstermiş oldukları ilgi alaka ve ev sahipliği için Medcem Silifke Belediyespor Kulübü olarak çok teşekkür ediyoruz.

Silifke Belediye Başkan Yardımcısı ve Medcem Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kafes, Kulüp Başkanımız Mehmet Ali Özer, Futbol Şube Sorumlumuz Murat Araycı, Teknik Direktörümüz İnan Uçal futbolcularımızı yalnız bırakmayarak hazır bulundu.

Etiketler:, , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın