GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE TÜRKLÜK

silifke tarihGeçmişten günümüze Türklerden korkmayan varmı diye sorduğumuz zaman; Korkmayanlar da derslerini çok güzel alarak Türklerle oyun olmayacağını; Kürşadın 41 Çerisiyle Çin sarayını basmasından, Metehan’ın askeri dehasından, Fatihin inancından ve inadından, Atatürk’ün askeri ve siyasi dehası sayesinde bitti denilen yerden yeniden doğarak gösterdik.

Bugünleri anlayabilmek için o günleri iyi analiz etmek lazım. Kürşad 41 Çerisi ile Binlerce kişiye korku salabiliyorsa. Metehan Savaşa girmemek için ne kadar taviz verse de bunu fırsat bilmeye kalkanları çok büyük hezimete uğratabiliyor ve Tüm Türk Halklarını bir çatı altında topluyorsa. Fatih İstanbul’u alırken bugün bu teknolojiyle bile yapılamayacak olanı zafere olan inancıyla gerçekleştirebiliyorsa. Atatürk Ordusu dağıtılmış her tarafı işgal edilmiş yok olmuş bir Osmanlı devletinden Türkiye cumhuriyetini yaratabiliyorsa. Türkler gerçekten korkulacak bir Millettir. Biz kendimizi aşağılık görme psikolojimizden bunu göremesek de yabancılar bunu yaşayarak çok güzel öğrenmiş durumda, Bize olan kin ve nefretleri bu yüzdendir.

Şimdi günümüze gelelim, Türklerin elinden bu kadar çok çeken Milletlerin bize dost görünmesi ne kadar inandırıcı gelebilir. Yada Türkleri savaşla yenemeyeceğini anlayanlar Türkiye Cumhuriyetinin gelişip güçlü bir ülke olmasını ne kadar istiyordur sizce. Bu yüzden dışarıdan destekli din ve ırk üzerinden siyaset oyunları hiç bitmemiştir. Bugün yaşananlarda bu büyük oyunun çok iyi işlediğinin göstergesidir.

Yeni Liderler yetiştiriliyor. Yeni ajanlar Türkiye cumhuriyeti devletine salınıyor. Bunlara hizmet edecek dindar nesil hazırlanıyor ve en önemli mevkilere yavaş yavaş oturtuluyor. bunlar o kadar yavaş ve sistemli şekilde yapıldı ki tepki veremedik.

2002 Yılında Kürdüm demek suçken 2013 yılında Türküm demek suç oldu; Anayasanın değişemez ilk 3 maddesi tartışılıyor, Türklük tanımı değişsin deniyor. Apo’nun salınması Kürt devletin kurulması konuşuluyor. Pkk terör örgütü olmaktan çıkıyor. Kürtçe tabelalar asılıyor. Kürt isimleri devlet eliyle konuyor. Şehide kelle deniyor. Milliyetçilik ayaklar altına alınıyor. Teröristler dağdan törenle iniyor salı veriliyor. Gazeteciler, Aydınlar, Siyasetçiler, Askerler suçlarını bilmeden hapise atılıyor.

Türklükle ne kadar övünsek azdır; Onlarda ne kadar utansa azdır. Çünkü bizim için övünç kaynağı olan, onlar için utanç kaynağıdır.

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın