GENÇ YETENEK MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

silifkeeŞampiyonluk parolasıyla maçlarını oynayan Silifke Belediyesporumuz’da alt yapı futbolcusu 2002 doğumlu Mehmet Kürşat Benli Milli takıma seçildi. 150 genç yetenek arasında 3 elemeden de başarı ile geçen futbolcumuz 18 kişilik kadroya seçilerek Antalya’da yapılacak olan Milli Takım kampına katılacak.

Takımımızın altyapısındaki diğer oyuncularımızda abilerinin izlerinden gidiyor. Hocalarımız Mevlüt Buldu ve Fatih Sayım nezaretinde disiplinli, düzenli antrenmanlarla yetenekli ahlaklı gençlerimizi Türk futboluna Silifke’den kazandırmaya devam ettiriyor. Silifke sporu yeni Selçuk Şahinler, Tufan Esinler, Mehmet Şıralılar, İnan Uçallar, yetiştirmeye ve Türk Futboluna kazandırmaya tüm hızıyla devam ediyor. Başkanımıza, Yönetimimize, A takım ve Genç takım hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını Diliyoruz.

Silifke Belediye spor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Alt yapı futbolcumuz Mehmet Kürşat Benli oyuncumuzu milli takım kampına çağrılmasından dolayı kutluyor; hocalarımız Memduh Özbalta, İnan Uçal, Mevlüt Buldu, Ahmet Yalçıntaş ve Fatih Sayım hocalarımızı da başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.”dedi.

Etiketler:, , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın