GİRİŞİMCİ KADINLAR DERNEĞİNE ZİYARET

gikad-1jpgSilifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel eşi Rahime Öngel ve Milliyetçi Hareket Partisi Silifke Kadın Kolları Başkanı Dr. Nesrin Esin ve Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’la birlikte girişimci kadınlar derneği’ni ziyaret etti.

Dernek yönetim kurulu Başkanı Yeşim Altun ve yönetim kurulu üyeleri ile de sohbet eden Başkan ve beraberindekiler daha sonra dernek üyesi kadınlar tarafından yürütülen Silifke’nin sembolü tahta kaşıkların yapımı ile ilgili bilgiler de aldılar. Girişimci Kadınlar Derneği tarafından yürütülen tahta kaşık projesinin Silifke ve Silifke’nin tanıtımı açısından büyük bir önem arz ettiğini de  vurgulayan Başkan Öngel, üreten kadınların bir araya gelerek böylesine güzel bir projeyi yürütmelerinde belediye olarak kendilerine her zaman destek olacaklarını belirtti.
Dernek üyesi kadınların el emeği göz nuru tahta kaşık projesinin tüm hızıyla devam ettiğini bildiren Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Yeşim Altun’da yaptığı açıklamada, “Kurmuş olduğumuz atölyemizde 30 kadınımızla yaklaşık 400 farklı desende kaşık üretimi yapmaktayız. Projemizde bizlere destek veren kaymakamlığımıza, belediyemize, halk eğitim müdürlüğümüze ve ticaret odamıza teşekkür ederiz. Bu kurumlarımızın desteği ile proje kapsamı içerisinde katalog, broşür ve el ilanları hazırlayarak Silifke’mizin Türkiye genelinde tanıtımına katkı sağlamayı düşünüyoruz. Silifke Belediyemizin düzenlediği sosyal ve kültürel faaliyetler ile bu yıl Mersin’de düzenlenecek olan Akdeniz Oyunlarında Silifke adlı standlar açarak hem Silifke’mizi hem de ürettiğimiz Silifke’ye özgü tahta kaşıkların tanıtımını yapacağız. Çalışmalarımızda bizlere destek veren tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine teşekkür ediyorum” dedi.
Dernek Başkanı Altun, Silifke’nin sembolü tahta kaşıklardan Başkan Öngel ve beraberindekilere de hediye etti.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın