FARKLI KAZANDIK

sil bel sprSilifke Belediyesporumuz, Playoff 5. maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Mersin Ormanspor’u 7-3 yendi. Silifke Belediyesporumuz attığı kadarda çok gol kaçıran Silifke Belediyesporumuz, 16 puanla 2.sırada bulunuyor.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Oğuzhan Doğar, Suat Beliktaş,Tufan Esin, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Veysel Okur,Uğur Ökkeş Güneş, Anıl Güler, Ali Yılmaz,Mehmet Şıralı, Ahmet Salman 11’i ile çıktı.

İlk yarıda ve ikinci yarıda da atak ve üstün oynadığımız karşılaşmada Silifke Belediyesporumuz’un gollerini 5.dakikada tecrübeli kaptanımız Tufan Esin, 8.dakikada Veysel Okur, 10.dakikada İbrahim Erdem, 20.dakikada Ahmet Salman, 25.dakikada Anıl Güler, 48.dakikada Anıl Güler, 51.dakikada Anıl Güler attı. Anıl Güler attığı 3 golle hat-rick yaptı.

Deplasmanlarda ve kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalarda, her zaman olduğu gibi tribünden izleyerek takımımızı yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza takımımıza olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız, 2.devrenin ilk maçında, 29 Mart 2015 Pazar günü saat 15:00’da Anamur deplasmanında Anamur Belediyespor ile oynayacak.

Takımımıza Başarılar Diliyoruz.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın