HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

meclisjpgBayram Ali Öngel başkanlığında toplanan Silifke Belediye Meclisi, haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.
Haziran ayı toplantısında ele alınan 7 maddelik gündemi görüştü. İmar komisyonundan gelen evraklar Belediye Plan ve Proje Müdürü Mimar İsa Yüksel tarafından okundu. Mabedlerin su ücretlerinde indirim uygulanması konusunda hazırlanan rapor ise Belediye Yazı İşleri Müdürü Cemil Doğan okundu. Okunan rapor incelenmek üzere bütçe komisyonuna havale edildi. 27 Haziran-4 Temmuz 2013 tarihleri arasında Beyaz Rusya’nın Orsha şehrinde yapılacak festivale davet edilen Silifke Belediyesi Halk oyunları gurubunun bu ülkeye gitmesi ise belediye meclisince uygun görüldü. Silifke-Orsha şehri arasında imzalanan kardeş şehir ön anlaşmasının ardından Orsha Belediye Başkanı Nikolai Victorovich Lisovsky tarafından davet edilen Silifke Belediyesi Halk oyunları gurubunun  hem Silifke’yi hem de Türkiye’yi temsil edeceği açıklandı.
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, toplantıda yaptığı konuşmada, “Sizlerle birlikte güzel ilçemize ve halkımıza çok güzel ve kalıcı hizmetler gerçekleştirdik. Uyumlu ve başarılı çalışmalarımız sonunda  halkımızın faydalanacağı ve şehrimizin gelişmesi ve büyümesi için yeni ve modern hizmetlerle ilgili projelerimizi sizlerle birlikte hayata geçirdik. Birlikte yürüttüğümüz başarılı çalışmalarınızdan dolayı tüm belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” diyerek 2009-2014 dönemi içerisinde yapılan çalışmalar anısına tüm belediye meclis üyelerine bir de plaket verdi.

Etiketler:, ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın