“İŞADAMLARIMIZI KUTLUYORUM”

ticaret-odasi-1jpgTicaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Silifke Ekonomisine Yön Verenler” ve “30 yılını tamamlayan üyeler” ödül törenine katılan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, ilçeye yatırım yaparak ilçenin ekonomik alanda gelişmesi ve büyümesine katkı sağlayan tüm işadamlarına teşekkür ettiğini açıkladı.
Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen ödül töreninde ilçeye yaptığı yatırımlarla ve sağladığı istihdamlarla ödüle layık görülen Aslan Otomotiv Limited Şirketi Sahibi merhum Ali Öcal’ın ödülünü eşi Duygusal Öcal’a ve Ticaret Odası Başkanlığı yapmış işadamı Mustafa Derya’ya ödülünü veren Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel tüm işadamlarına başarı dileklerini de sundu.
Başkan Öngel yaptığı açıklamada, “Belediyemizin de büyük çaba ve gayretleri ile bugünlere getirdiğimiz Silifke Organize Sanayi Bölgemizde fabrikaların ve işyerlerinin sayısının her geçen gün artması tüm Silifkelileri olduğu gibi bizleri de son derece sevindirmektedir. İlçemize yaptıkları yatırımlarla ekonomimize ve işsizliğe büyük katkılar sağlayan tüm işadamlarımıza yürekten teşekkür ediyor, hepsini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. İşadamlarımızı yatırım alanında teşvik edeceğini umut ettiğim bu ödül töreninin düzenlenmesinde emeği geçenleri de tebrik ediyorum” dedi.
Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ödül törenine Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Ticaret Odası Başkanı Ali Doğan, Meclis Başkanı Nurettin Kaynar, oda yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, işadamları, Milliyetçi hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Özer Özel, AKP İlçe Başkan Yardımcısı Lokman Eren, il genel meclisi üyeleri, bazı dernek ve oda başkanlarının yanı sıra belde belediye başkanları da katıldılar.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın