İYİ OYNADIK AMA OLMADI

sil spor50. Yılında şampiyonluk parolasıyla Mersin Süper Amatör Kümede mücadele eden Silifke Belediyesporumuz, 6.hafta maçında Silifke Şehir Stadında Kuvayi Milliyespor ile 0-0 berabere kalırken,hakemin verdiği kararlar teknik heyeti, futbolcuları ve seyircileri çıldırttı.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Onur Gücenmez, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Cihan Ok, Veysel Okur, Ali Tunahan Yıldız, Ökkeş Uğur Güneş, Mehmet Şıralı, Ahmet Sarı, Anıl Güler 11’i ile çıktı.

1 golümüzün faul nedeniyle verilmediği maçta,hakemin kötü bir yönetim göstermesi futbolcularımızı morelman çökertti.

İlk yarı ve ikinci yarı üstün oynadığımız maçta yakaladığımız birçok net pozisyonu gole çeviremeyince sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldık.

Karşılaşmayı Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Dr.Mustafa Turgut, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mevci Arslan, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes, taraftarlarımız izledi.

Maçımızı tribünden izleyerek bizleri yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza,fanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız bu haftayı maç oynamadan Bay olarak geçirirken, 29 Ekim Çarşamba günü Anamur’da Anamurspor ile mücadele edecek.

Birlik beraberlik içerisinde bu yolun sonu ŞAMPİYONLUK..

SİLİFKEMİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR…

Etiketler:, , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın