İYİ OYNADIK

sil bel sprSilifke Belediyesporumuz, Playoff 2. maçında Erdemli deplasmanında 70 dakika 10 kişi oynadığı ve 1-0 önde götürdüğü maçta Erdemli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.Silifke Belediyesporumuz, 9 puanla 2.sırada bulunuyor.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Oğuzhan Doğar,Tufan Esin, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Veysel Okur,Uğur Ökkeş Güneş, Anıl Güler, Kenan Ersöz,Sinan, Ali Yılmaz,Mehmet Şıralı, 11’i ile çıktı.

Kenan Ersöz çift sarı karttan takımımızı yalnız bırakırken, 10 kişi sahada mücadele etmemize rağmen ilk yarıda ve ikinci yarıda girdiğimiz net pozisyonları değerlendiremedik. Anıl Güler’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı tecrübeli kaptanımız Tufan Esin penaltıdan attı ve takımımızı 1-0 öne geçirdi.85.dakikada kalemizde golü gördük. Karşılaşma 1-1 berabere bitti.

Deplasmanlarda ve kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalarda, her zaman olduğu gibi tribünden izleyerek bizleri yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza, fanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız,11 Mart Çarşamba günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Mut İdman Yurdu ile oynayacak. Tüm taraftarlarımızı, fanlarımızı her zaman olduğu gibi Silifke Şehir Stadını doldurmaya ve takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın