KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

sil bel sprSilifke Belediyesporumuz,Playoff ilk maçında Silifke Şehir Stadında oynadığı karşılaşmada tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlarımızın müthiş desteği ile Anamur Belediyespor’u 2-0 yendi. Silifke Belediyesporumuz, 8 puanla grubunda lider bulunuyor.

İlk yarıda ve ikinci yarıda üstün oynadığımız karşılaşmada girilen birçok net pozisyonlar değerlendirilemezken, bir topumuzda direkten döndü.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Oğuzhan Doğar,Suat Beliktaş, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Veysel Okur,Uğur Ökkeş Güneş, Anıl Güler, Kenan Ersöz,Sinan, Ali Yılmaz,Mehmet Şıralı, 11’i ile çıktı.

Geçen hafta rakibimize değil hakeme! yenildiğimiz maçta kırmızı kart gören Tecrübeli Kaptanımız Tufan Esin ve Cüneyt Doğan forma giymezken, bu hafta Anamur Belediyespor’u taraftarlarımızın müthiş desteği ile ilk yarıda Kenan Ersöz ve ikinci yarıda Anıl Güler’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı kullanan Ali Yılmaz’ın golleriyle karşılaşmayı 2-0 kazandık.

Deplasmanlarda ve kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalarda, her zaman olduğu gibi tribünden izleyerek bizleri yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza, fanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız, 8 Mart Pazar günü saat 14:00’da deplasmanda Erdemlide Kargıpınarı Stadında Erdemli Belediyespor ile karşılaşacak. Takımımıza Başarılar Diliyoruz.

Etiketler:, , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın