KAYNAR’DAN İADEİ ZİYARET

ticaretodasi-1jpgBir süre önce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Nurettin Kaynar ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’e iadei ziyarette bulundu.
Kendisini ziyarete gelen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ve yönetim kurulu üyelerinin bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, “seçildiğiniz yeni görevinizde size ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ilçemiz için çok önemli. Biz belediye olarak ticaret odamızla her zaman iletişimde olacağız.  Kurumlar arası diyalog her zaman önemlidir. Diyalog halinde hizmetlerimize devam etmemiz Silifke ekonomisinin canlanmasına büyük bir katkı sağlayacaktır. Bizde belediye olarak her kurumla var olan birlik ve beraberliğimizi her zaman olduğu gibi bugünden sonrada ticaret odamızla devam ettireceğiz” diyerek yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ise konuşmasında, “Yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımla birlikte Silifke ve Silifkeliler için en iyi, en güzel hizmetleri gerçekleştirmek istiyoruz. Tabi ki hizmetlerin gerçekleştirilmesinde kurumlar arası işbirliği çok önemli. Tüm Silifkeli işadamlarımızla, halkımızla ve kurumlarımızla, belediyelerimizle halkımıza ve esnaflarımıza en güzel hizmetleri vermeyi düşünüyoruz.  Hizmete yönelik çalışmalarımızda  tüm enerji ve dikkatimizi işimize vererek güzel Silifke’miz için çok çalışacağız” dedi.
Başkan Öngel kendisini ziyarete gelen ticaret odası başkanı Nurettin Kaynar ve yönetim kurulu üyelerine meşhur Silifke ayranı ikram etti.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın