KIZILAY GÖNÜLLÜSÜNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

648Silifke Kızılay Şubesinin her türlü faaliyetlerine elinden geldiğince destek olan ve gönüllü Kızılaycı Mehmet Saçmalı’nın geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Silifke Devlet Hastanesinde bir ameliyat geçirdiği öğrenildi.
Kızılay gönüllüsü Mehmet Saçmalı’yı evinde ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ve Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan geçmiş olsun dileğinde bulundular.
Kendisinin tam bir Kızılay gönüllüsü olduğunu belirten Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren, “Mehmet kardeşimiz bizim her türlü faaliyetlerimize destek vermektedir. Ramazan ayında sıcak yemeklerin hazırlanması ve yardıma muhtaç ailelere ulaştırılması, sosyal marketin faaliyetinin sürdürülmesi, kan bağışlarımız ve diğer faaliyetlerimizin destekçisi olan Mehmet Saçmalı kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi sunar, acil şifalar dilerim” dedi.
Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’e Kızılay’a ve sosyal markette yürüttüğü fedakarca çalışmaları yakından takip ettiği Kızılay Gönüllüsü Mehmet Saçmalı’nın rahatsızlığından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu açıkladı.
“Hasta yatağımda bile Kızılay’ımızı ve sosyal marketteki günlük çalışmaları merak ediyorum” diyen Kızılay Gönüllüsü Mehmet Saçmalı, geçirdiği rahatsızlıktan dolayı kendisini ziyarete gelen Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren ve Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’ın ziyaretinden duyduüu memnuniyeti dile getirerek kendilerine  teşekkür ettiğini bildirdi.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın