KIZILAY VE BELEDİYE BAŞKANI, SICAK YEMEK DAĞITTILAR

kizilayyemek-1jpgKızılay Silifke Şube Başkanlığı ilçede yaşayan ve yardıma muhtaç ailelere ulaştırmak üzere Mükerrem Toker Aşevi’nde  hazırladığı yemekleri Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’le birlikte ailelerin sofralarına taşıdı.
Kızılay Silifke Şube Başkanlığı tarafından hayırsever vatandaşların da katkısı ile yaklaşık 1000 kişilik sıcak yemekler ihtiyaç sahiplerine bir bir ulaştırılıyor. Her gün 8 mahalleye giden gönüllü dağıtım ekibi merkeze bağlı mahallelerde bulunan yardıma  muhtaç ailelere sıcak yemekleri ulaştırmaya devam ediyor. Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren nezaretinde dağıtımları gerçekleştirilen sıcak yemekler yardıma muhtaç aileleri ve kimsesizleri sevindiriyor. Hazırlanan  yemekleri Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’le birlikte Mukaddem mahallesinde bulunan yardıma muhtaç ailelere ve kimsesizlere ulaştıran Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren, kendilerine desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ve tüm hayırsever hemşehrilerine teşekkür ettiğini açıkladı.
Hazırlanan sıcak yemekleri ve sıcak pideleri yardıma muhtaç ailelere ulaştıran Başkan Öngel’le karşılaşan vatandaşlar büyük memnuniyet duydular. Vatandaşlar, böylesine güzel  ve anlamlı günlerde bizleri yalnız bırakmayan Türk Kızılay’ımıza ve siz değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah sizlerden razı olsun dileğinde bulundular.
Mukaddem mahallesinde gittiği her evde yaşayan aileler tarafından sıcak ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Öngel, buralarda vatandaşlarla da sohbetler etti. Başkan Öngel sohbetlerinde, “ramazanın feyzinden, bereketinden hep birlikte faydalanmanın mücadelesini veriyoruz. Bu iftarlar çok önemlidir. Herkesi bu bayrağın altında, birlik, bütünlük adına birleşmeye ve her zamankinden daha fazla saflarımızı sıklaştırmaya ve geleceğe emin adımlarla yürümeye davet ediyoruz. Bende sizlerin bir belediye başkanı olarak bugün Kızılay gönüllüsü olarak Şube Başkanımız Mustafa Beceren’le birlikte  sizlere sıcak yemeklerinizi getirdik, hepinize afiyetler olsun” diyerek vatandaşların hayır dualarını aldılar.

Etiketler:, ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın