KIZILAY YENİ YÖNETİMİNDEN ÖNGEL’E ZİYARET

Türk Kızılay Derneği Silifke Şube Yönetimi, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz günlerde yapılan Kızılay Derneği Silifke Şubesinin olağan kongresinde yapılan seçimler sonrası göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri Mustafa Beceren başkanlığında Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret ettiler. Yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek Başkan Öngel’le tanıştıran Şube Başkanı Mustafa Beceren, Kızılay’ın çalışmalarında kendilerine her zaman destek veren Silifke Belediyesi çalışanlarına ve Başkan Öngel’e teşekkür ettiğini vurguladı.

kizilay-1jpgKendisini ziyarete gelen Kızılay Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, yeni göreve gelen yönetim kurulu üyeleri ve Şube Başkanı Mustafa Beceren’e çalışmalarında başarılar diledi.
Kızılay Şubesinin Silifke’de var olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Öngel, yaptığı konuşmada, “İlçemizde değişik zamanlarda doğal felaketler yaşadık. Halkımızın yaşadığı bu felaketlerde bizlerin yaralarını saran, soğuk kış günlerinde evlerimize sıcak çorbalar yetiştiren evsizlerimize ev olan, özellikle ramazan aylarında yardıma muhtaç ailelerimize sıcak yemek ulaştıran Türk Kızılay’ımızın Silifke’de var olması bizleri sevindirmektedir. Geçtiğimiz aylarda kimsesiz ve yalnız sokaklarda yaşayan bir vatandaşımıza belediyemiz ve Kızılay şubemiz ortaklaşa bir çalışma yürüterek bu vatandaşımızın sıcak bir yuvaya kavuşmasını sağladık. Kızılay’ımızın yaptığı bu çalışmaların yanında ilçemizde sürdürdüğü kan bağışı kampanyasına da biz belediye olarak büyük destekler vermekteyiz, vermeye de devam edeceğiz. 20-26 Mart tarihleri arasında kutlayacağımız temizlik haftası kampanyasında Kızılay’ımızla yine ortaklaşa kan bağışı kampanyası yürüteceğiz. Silifke Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman ve Kızılay Şube Başkanı Mustafa Beceren’in de katkıları ile hayata geçirmeyi hedeflediğimiz “Sosyal Market” projemizi de kısa sürede hayata geçireceğiz. İlçemizde yaşayan yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir marketi Belediyemiz-Kent Konseyimiz ve Kızılay’ımızın ortak çalışmaları ile hizmete açacağız” dedi.
Mustafa Beceren başkanlığında yapılan belediye ziyaretine yeni göreve gelen Kızılay Silifke Şube yönetim kurulu üyeleri, Mersin Kızılay Kan Merkezi Müdürü Saltuk  Buğra Özcanlı, Mersin Kızılay Kan Merkezi Doner Kazanım Uzmanı  Yıldız Karacaoğlu  ve Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman katıldılar.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın