KOMİSYON DENETİMİ BİTİRDİ

denetimjpgSilifke Belediye Meclis Üyelerinden oluşan denetim komisyonu, belediyeye ait 2012 yılı gelir-gider hesaplarını denetledi.
2013 yılı ocak ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen bir önceki yıla ait gelir-gider hesaplarının incelenmesi için belediye meclis üyelerinden oluşan denetim komisyonu üyeleri üç aylık bir zamanda çalışmalarını tamamladı.
Silifke Belediyesi Encümen salonunda yürütülen incelemelerde belediyeye ait 2012 yılı gelir ve gider hesaplarına ilişkin muhasebe evraklarını tek tek inceleyen denetim komisyonu üyeleri, üç aylık bir çalışmanın ardından çalışmalarını tamamlayarak hazırladıkları raporu Nisan ayı olağan meclis toplantısında Meclis Başkanı Bayram Ali Öngel’e teslim edeceklerini açıkladılar. Denetim komisyonu tarafından hazırlanan rapor, tüm üyelerin de katıldığı Nisan ayı olağan meclis toplantısında ele alınacağı açıklandı.
Bayram Ali Öngel başkanlığında toplanan ve Ocak ayı olağan meclis toplantısında yapılan seçimlerde denetim komisyonu üyeliklerine belediye meclis üyeleri Nejdet Çerçi, Murat Güngör, Teslime Bozkaya, Aliye Apaydın ve Yakup Deveci seçilmişlerdi.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın