Küçükler Satranç Turnuvası Başlıyor

Silifke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi ve Satranç İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Silifke Küçükler satranç turnuvası 14-15 Aralık 2013 Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. 

TSF Silifke İlçe Temsilcisi Mehmet Coşkun yaptığı açıklamada “Silifke Küçükler satranç turnuvası genel ve kızlar olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacak olup 7,8,9,10.11,12 yaş gruplarında düzenlenecektir. Turnuva 14 Aralık 2013Cumartesi günü saat 08.00’da yoklama yapılarak Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezinde başlayacaktır. Turnuvaya son başvuru tarihi 12 Aralık 2013 Perşembe günü saat 17.00’de sona erecektir.

Yarışmaya TSF lisanlı ve 2013-2014 lisans vizesi yapılmış tüm sporcular başvurabilir. Turnuva sonuçları UKD (Ulusal Kuvvet Değeri) hesaplarında kullanılacaktır. Başvurular, bireysel olarak Mersin Satranç İl Temsilciliği web sitesinde oluşturulan Çevrimiçi Yarışma Kayıt Sistemi kullanılarak, http://www.mersin.tsf.org.tr/turnuva-kayit-form internet adresi üzerinden yapılacaktır.   Turnuvada TSF satranç yarışmaları prosedürü hükümleri geçerli olacaktır. Katılıma göre tur sayısını ve eşlendirme sistemini değiştirmeye başhakem yetkilidir. Turnuvada bir gözlemci, bir başhakem ve 4’de hakem görev alacaktır.  Her kategoride ve yaş grubunda ilk üç dereceyi alan sporcuya başarı belgesi verilecektir. Ayrıca Çocuk ve Yıldızlar ligi satranç turnuvası için yeterli takımın başvurması halinde lig oluşturulacaktır. Bununla ilgili bilgiler de okullarımıza duyuruları yapılmıştır.” dedi.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel yaptığı açıklamada “Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezimiz satranç turnuvası faaliyetlerini düzenli olarak gerçekleştirmektedir. Önemli bir zeka sporu olan satrancı çocuklarına aşılayan ailelere ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Böyle etkinlikler sayesinde zeki, akıllı, atak genç nesiller yetişecektir.” dedi.

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın