KURAN KURSUNA YARDIMDA BULUNDULAR

mhpMilliyetçi Hareket Partisi Silifke Kadın Kolları üyeleri, Gazi Mahallesi Göksu Cami Kuran Kursuna bir oturma gurubu ve bir televizyon hediye etti.

Silifke Müftülüğüne bağlı Gazi mahallesinde bulunan Göksu Cami kuran kursunda kuran okuyan bayanları ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Silifke Kadın Kolları Başkanı Dr. Nesrin Esin, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’in eşi Rahime Öngel ve yönetim kurulu üyeleri, burada kuran öğrenen bayanlarla ve kurs öğretmeni Ayşe Büyükün’le görüştü.

Kursta yürütülen bayanlara yönelik kuran okuma faaliyetlerinin kendilerini çok sevindirdiğini dile getiren Kadın Kolları Başkanı Dr. Nesrin Esin, böylesine güzel ve önemli bir faaliyeti yürüten Silifke Müftülüğü personeline ve müftülük yetkililerine teşekkür etti. Başkan Dr. Nesrin Esin, Göksu cami altında faaliyet gösteren kız kuran kursunda kullanılmak üzere bir takım oturma gurubu ve bir de televizyonu Kurs öğretmeni Ayşe Büyükün’e teslim etti.

Kendilerini ziyaret eden MHP Silifke Kadın Kolları üyelerinin bu ziyaretinden memnun kaldıklarını bildiren bayan kursiyerler, kuran kursuna yapılan bu yardımlar için de teşekkür ettiler.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın