Mersin Kent Konseyi’nden Başkan Turgut’a Ziyaret

mersin kent konseyiMersin Kent Konseyi Başkanı Yasmina Lokmanoğlu ve YÖNETIM kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, ilçe genelinde bir dizi incelemelerde bulundular.

Silifke’yi çok sevdiğini ve Mersin ilinin ilçeleriyle bir bütün olduğunu vurgulayan Mersin Kent Konseyi Başkanı Yasmina Lokmanoğlu, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya büyük önem veriyoruz.

Önemli olan toplumun sosyal ihtiyaçlarını ve yasal haklarını en iyi şekilde yansıtacak bir düzen ve yasal koşulların oluşturulmasıdır. Amacımız, farklı düşüncelerin, bakış açılarının ve inançların Mersin’in geleceği için ortak bir paydada buluşmasına zemin hazırlamaktır.

Bu amacın dışına çıkanlara kesinlikle izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, başarılı bir yol haritası çizmeliyiz’ dedi.

BAŞKAN TURGUT, ‘ORTAK AKIL MERSİN VE İLÇELERİMİZ İÇİN ÖNEMLİDİR’

Mersin Kent Konseyi Başkanı ve YÖNETIM kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya her zaman hazırız. Ortak akıl ve ilkelerle ilçemize ve ilimize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Kent Konseyi’mizin yürütmekte olduğu çalışma programının ortak aklı ve iyi niyeti hepimiz için önemlidir.

En önemlisi de buradan çıkan sonuçların hem yerel yönetimlere hem de ulusal YÖNETIME iyi bir örnek oluşturmasıdır.

Bizler için kentimizde yaşayan insanlarımızın görüşleri her şeyden çok daha önemlidir. Onların kent konseylerinde ortaya koyduğu düşünce, bilgi ve birikimlerin, belediye meclisleriyle paylaşılması bizim için önemlidir. Bugüne kadar belediye yönetimi olarak ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına önemli girişimlerde bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz.

El birliğiyle hepimizin bir şeyler ortaya koyması, gerek ilçemiz gerekse ilimiz ile diğer ilçelerimizin menfaatine olacaktır. Ben ziyaretinizden dolayı teşekkür ederken, üzerimize düşen bir görevde her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağımızı belirtmek isterim’ dedi.

Yapılan ziyaretin ardından, Mersin Kent Konseyi ekibi Uzuncaburç Mahallesine teknik bir gezi düzenleyerek, buradan da Göksu Otel’de düzenlenen Kent Konseyi toplantısına katıldılar.

Etiketler:, , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın