MHP’YE TOPLU KATILIM TÖRENİ

MHP Silifke İlçe Teşkilatı, partilerine yeni katılan 450 üye için ‘Yeni üye katılım ve Rozet Takma’ Programı düzenledi. Bahçesaray Düğün Salonunda Gerçkleştirilen proğrama MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kürşat Türker Ercan, Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek, Ülkü ocakları Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, Mersin Ülkücü İşçiler İl Başkanı Mehmet Hasırcı, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tolu, Tüm MHP  İlçe Başkanları, İlçe Ocak Başkanları katılırken partililerin yoğun katılımı vardı.

 

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Noğay yaptı.

Başkan Noğay konuşmasında CHP ve AK Parti’den istifa ederek partisine katılanlara dikkat çekti. Ayrıca yaratılmaya çalışılan algı operasyonlarının aksine Silifke’de MHP’den istifa edenlerin sayısının Ak Parti ve CHP’den daha az olduğunu söyledi.

MHP’ye yeni katılanlar arasında AK Parti’den istifa ederek MHP’ye geçen Silifke Belediye Meclis üyesi Olgun Öztürk ve Mersin Barosu Silifke Temsilcisi Gülhan Dölek’inde bulunduğunu belirten Başkan Noğay, “Bugün partimize göreve geldiğimiz 5 aydan bu yana katılım sağlayan  450 kişiye üç hilali takıyoruz. Her katılımcı bizler için çok önemlidir” dedi.

Başkan Noğay konuşmasının devamında şunları kaydetti; “Sayın genel başkanımız 21 yüzyılın bilge kağanı Türk milliyetçilerinin ülkücü hareketin lideri devlet bahçeli beyefendinin teveccühüyle ve kıymetli dostum ağabeyim Mersin’imizde hareketimizin yol başcısı Zeynel Uğur Gölgeli Başkanımın işaretiyle atandığımız günden bu güne kadar yılmadan, yıkılmadan,usanmadan,her türlü zorluğa fitneye fesada karşı bütün yönetim kurulu arkadaşlarımla göğüs gererek beş aylık süreci geride bıraktık. .Her günümüzü vatandaşlarımızın ülküdaşlarımızın sıkıntılarıyla ilgilenerek, dertleriyle dertlenerek, mutluluklarıyla mutlu olarak iç içe geçirmenin gayretini gösterdik rabbime şükürler olsun ki bugün muhteşem kalabalık ta bu gayretlerimizin bir göstergesidir. Geldiğimiz günden bu güne kadar bizleri yalnız bırakmayan bu hareketin gerçek sahipleri dava arkadaşlarımıza ülküdaşlarımıza büyüklerimize de sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Yine ülke genelinde MHP üzerinde algı operasyonlarının yapıldığı şu günlerde farklı siyasi görüşlere sahip arkadaşlarımızın sayın genel başkanımızın 15 temmuz süreci itibariyle tavrı ve ülke sevdasını gelecek nesillerimizin refahı ve huzuru ülkemizin bekası adına vermiş olduğu mücadelenin farkına varmaları ve siyasi tavırlarını MHP’ den yana koyarak bu aileye dahil olmaları bir kez daha bilge liderimizin haklılığını ortaya koymaktadır. Bundan 1000 yıl evvel, Sultan Alparslan’ın Anadolu’yu Türk vatanı haline getirmesi ucundan kan damlayan kılıçların Türk’ün hürriyetini yazması unutulmayacak bir kahramanlıktır. Fatih Sultan Mehmet Han’ın İstanbul’u kuşatması, Bizans surlarını yıkması ve peygamber efendimizin yüzyıllar öncesinden övgüsüne mazhar olması asla rastlantı değildir. Yine Çanakkale’de 275 kiloluk mermiyi sırtına alan, kırılan kemiklerinin sesi vicdanları sızlatan Allah-ekber diyerek mermiyi hedefe götüren seyit onbaşı gurur ve onur nişanemizdir. Cumhuriyetimizin kurucusu, yüce Türk Milleti’nin adını kurduğu devlete veren, başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milliyetçiliğinin 20.yüzyıldaki yol başçısıdır.

Yüce Türk milleti, tarih boyunca hür yaşamış, asla esaret altına alınamamıştır. Bu yüzdendir ki, üzerinde sürekli kirli oyunlar oynanmış, bölücü senaryolar kurgulanmıştır. Fakat şairin de söylediği gibi “galip et, çünkü bu son ordusudur İslam’ın” cümlesi sıradan, öylesine ve basitçe söylenmiş bir söz değildir. Türk milleti, Allah davasının son ordusudur, son sancaktarıdır. Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletini zırh gibi giyinen tek millettir. Bütün bunların sonucunda, yüce Allah bu millete karşı oynanan bütün kirli oyunları bozmuş tüm şer odaklarına karşı, Türk’ün yüreğine nakşettiği imanı bir zırh gibi korumuş ve yaşatmıştır. İşte bu bilinçle, aramıza yeni katılan ülküdaşlarımıza söylemek istiyorum ki: saflarımız sık ve sağlamdır. İnanan yürekler, çelik bilekler Türk milliyetçiliği etrafında toplanmaktadır. Gidecek başka yurdumuz, başka ocağımız, başka partimiz hiç olmamıştır, olmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, tüm engelleri, tüm şer oyunlarını, bütün senaryoları bozacak, yegane güç, yıkılmaz kale ve sarsılmaz bir inanç vesikasıdır. “dün az değildik, bugün çoğuz, yarın daha çok olacağız” parolasıyla çıktığımız bu yolda rabbim her bir ülküdaşımdan razı olsun. Hedefimiz gönüllere girmek, vatanını seven her insanımızı bir görmek, beraber görmek olsun. Yüce Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşlik duygumuzu daim eylesin. Tanrı Türk’ü korusun, kollasın ve Turan’a kavuştursun. Ne Mutlu Türküm diyene”.

Protokol üyelerini konuşmalarının ardından yeni katılan tüm üyelere rozetlerinin takılmasından sonra proğram coşkulu bir şekilde son buldu.

Etiketler:, , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın