MÜSİAD’TAN ÖNGEL’E ZİYARET

musiad-1jpgMüstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret ettiler.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Mersin Şubesi olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte  ilimizdeki ve ilçelerimizdeki kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin tanışması ve görüş alışverişinde bulunmalarına imkan sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize Silifke’de devam ediyoruz” diyen Şube Başkanı Yılmaz, kendilerini makamında kabul eden Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’e teşekkür etti. Şube Başkanı Yılmaz konuşmasında, “yaptığımız ziyaretlerimizde dernek çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Aynı zamanda yönetim kurulu üyelerimizi de yöneticilerimizle tanıştırıyoruz.  İlimiz Mersin ve ilçelerimizin  ekonomik ve sosyal gündem maddeleri hakkında da görüş alışverişinde bulunma şansına sahip oluyoruz. Ziyaretlerimize devam ederek bölgemizdeki işbirliği ve dayanışmaya katkı sağlama konusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Kendisini ziyarete gelen Müsiad yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’de yaptığı açıklamada, yeni göreve gelen Müsaid üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Öngel, belediyenin de büyük gayret ve destek verdiği Silifke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesi hakkında bilgiler paylaştı. Tam bir kaynaşma ve tanışma havasında geçen ziyarette Başkan Öngel, milli içeceğimiz olan Silifke’nin meşhur ayranını da Müsaid üyelerine ikram etti.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın