ÖNGEL “GENÇLERİMİZE YÖNELİK HİZMETLERİMİZ SÜRECEK”

genclikmerkezi-2jpgSilifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel,  Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi tarafından Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen dönem sonu etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Öngel, belediye olarak gençlere ve çocuklara yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğinin altını çizdi.
Sunuculuğunu Müzik öğretmeni ve Keman eğitmeni Mehtap Özel’in yaptığı etkinlikte, Gençlik Merkezi sorumlusu Ömer Alparslan Eldere bir açılış konuşması yaptı. Eldere şöyle konuştu; “Silifke Belediyesi Gençlik Merkezi olarak çalışmalarımızda Silifke Gençliğinin, çocuklarımızın boş zamanlarını kültür, spor ve sanat faaliyetleri ile yararlı hale getirmek için çaba göstermekteyiz. Bugün gençlik merkezimizde 440 öğrencimiz eğitim almaktadır. Bunlardan Gitar bölümünde 140, Keman bölümünde 60, Futbol okulunda 75, Satranç derslerinde 75, Bağlama derslerinde 30, resim derslerinde 40 öğrencimiz eğitim almaktadır. Bu noktada Silifke Halk Eğitim merkezi müdürlüğüne bazı derslerde sağladıkları katkı, gençlik spor müdürlüğüne destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Amacımız ve ümidimiz 60 bin nüfuslu Silifke’de en az bin, bin beşyüz çocuğumuzun merkezimizde kültür, sanat ve spor faaliyetleri alacak şekilde eğitmek ve merkezimizden faydalanmasını sağlamaktır. Bu noktada bize her an desteğini sunan ve rahat çalışma ortamı sağlayan Silifke Belediye Başkanımız Bayram Ali Öngel’e eğitmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel yaptığı konuşmada, Silifke gençliğinin her daim yanında olmaya devam edeceklerini belirterek,  çocuklarımızın hayatlarına adım attıkları bu çok önemli dönemde belediye olarak kötü alışkanlıklar kazanmadan yararlı ve kültürlü, bilgili bireyler olarak topluma kazandırılmalarının önünü açma adına gençlik merkezlerinin çok önemli olduğunu hatırlattı.  Bu noktada Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezinin yıllardır Mehmet Coşkun gayretleri ile bir noktaya geldiğini, ardından sorumluluğa getirilen Ömer Alparslan Eldere’nin eğitimci kimliği ile ortaya koyduğu performansla faaliyetlerin en üst düzeye geldiğini belirtti. Başkan Öngel konuşmasını, belediyenin yeni yapılacak spor kompleksi ve kültür merkezi ile daha üst düzey gençlik faaliyetleri yapacak hale geleceğini bildirerek dar bir alanda, kısa bir zamanda bu yapılan faaliyetlerin çok anlamlı olduğunu vurguladı. Başkan Öngel “Bu noktada desteğimizi her zaman eksiksiz sürdüreceğiz ve daha da artmasını sağlayacağız. Bizim asli görevlerimizden birisi de geleceğimize, gençliğimize, çocuklarımıza yararlı bireyler olmaları noktasında katkı sağlamaktır. Değerli Silifke halkı en iyisine layıktır. Bizde hemşehrilerimizin güvenine layık olmak için atılması gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Etkinlik koro gitar, keman dinletisi ile devam etti. Gençlik Merkezinde eğitim gören Çocuklar ve gençler yeteneklerini sergilediler. Keman eğitmeni Müzik öğretmeni Mehtap Özel, Gitar eğitmeni Gökay Yıldız, Satranç Eğitmeni Abdullah Makça, Futbol eğitmeni Beden Eğitimi öğretmeni Ömer Alparslan Eldere ve Kent konseyi genel sekreteri Mehmet Coşkun’a günün anısına bir  çiçek sundu. Etkinlik Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’in başarı ve teşekkür belgesi dağıtım töreni ile son buldu.
Belediye Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Gençlik Spor Müdürü Hasan Hüseyin Artural, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan öğrenciler ve aileler katıldı.

Etiketler:, ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın