ÖNGEL,BELEN CAMİ İNŞAATINI GEZDİ

camiinsaati-1jpgBelediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Silifke’ye bağlı Kocapınar köyünde mermer ocağı işletmeciliği yapan Medmar Madencilik tarafından Belen mahallesinde temeli atılan cami inşaatını gezdi.
Temeli atılan Belen camii inşaatında devam eden dolgu ve betonlama çalışmalarını inceleyen Başkan Öngel, çalışmalara destek veren Belen mahallesi halkına hayırlı olsun dileğinde de bulundu. Bölgeye sağladığı istihdam ve ekonomik girdilerin öneminin büyük olduğuna da değinen Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Medmar Madencilik Müdürü Muhsin Bingöl’e de katkılarından dolayı teşekkür etti.
Köylünün isteği üzerine cami yaptıklarını ifade eden Medmar Madencilik İşletmeleri Müdürü Muhsin Bingöl, “Mermer Ocağımızın bulunduğu Kocapınar köyü Belen Mahallesinin Camisi yoktu. Köylüler bizlerden cami yaptırmamız konusunda talepleri oldu. Bizlerde köyün ihtiyacı olan camiyi yaptırmaya karar verdik. Temelini attığımız cami inşaatını 3 ay içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Böylesine anlamlı bir yardımı yapmamıza vesile olan köylülerimize ve İlçe Müftülüğüne çok teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın