Öngel’den Olbamed Hastanesine ziyaret

dsc0002jpgSilifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, bir süre önce Sarıcalar mahallesinde hizmete başlayan Özel Olbamed Hastanesini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Özel Silifke Olbamed Hastanesi Müdürü Ozan Yılmaz tarafından karşılanan Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Mazlum Kirişçi, Silifke Özel Olbamed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Toyaksi, Olbamed Hastanesi Doktorlarından Yüksel Yıldız, Güngör Bayram ve Murat Soylu ile görüştüler.

Silifke Özel Olbamed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Toyaksi, kendilerini ziyarete gelen Belediye Başkanı bayram Ali Öngel, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Mazlum Kirişçi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Olbamed hastanesinin Sarıcalar mahallesinde hizmete başlamasında Silifke Belediyesinin büyük emekleri olduğunu vurgulayarak Başkan Öngel ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiğini açıkladı.

Başkan Öngel’de konuşmasında, belediye hizmetlerinin yanı sıra eğitime ve sağlık hizmetlerine de büyük ölçüde önem verdiklerine işaret ederek, tüm hastane çalışanlarına başarılar diledi. Hizmet kalitesini artırarak Silifke ve Silifkelilere sağlık alanında modern ve kaliteli hizmetler sunan Silifke Olbamed Hastanesinin tüm ilçe halkına ve hastane çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Etiketler:, , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın