“OSB” İYİ YOLDA

OSBSilifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, yatırımcıların gözdesi olma yolunda hızla ilerleyen OSB’nin iyi yolda ilerlediğini hatırlatarak, belediye olarak bu konuda yürütülen çalışmalara desteklerinin devam edeceğini vurguladı. Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısında konuşan Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, ilçenin kalkınması ve gelişmesi yolunda belediye olarak bir dizi çalışmalar ve projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, bunlar arasında en önemlisinin OSB projesi olduğuna değindi.

OSB’nin tüm aşamalarını yakından takip ettiğini belirten Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Silifke Belediyesi Becili Bahçesaray spor kompleksi tesislerinde düzenlenen OSM Müteşebbis Heyet Toplantısında konuşarak OSB projesinin ilerlemesi ve ilçenin kalkınması konusunda belediye olarak her türlü desteği verdiklerini açıkladı.

Başkan Öngel konuşmasında, “Biz Silifke Belediyesi olarak şu ana kadar bütün yükümlülüklerimizi yerine getirdik ve bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz. Burada açılan her fabrika bizimdir. Bizim çocuklarımız gençlerimiz vatandaşımız çalışacaktır. İş istihdamı sağlayan OSB için elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz” diye konuştu. Başkan Öngel ayrıca yapılan seçimler sonucunda yeniden göreve gelen müteşebbis heyet üyelerine de çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan seçimlerde Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet üyeliklerine İlçe Kaymakamı Fatih Damatlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vedat Güngör, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, İl Özel İdaresi Hukuk Müşaviri Avukat Bilgen Delay, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut oy birliği ile seçildiler.
Silifke Belediyesi Becili Bahçesaray Spor Kompleksinde düzenlenen Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısına ve ardından bölgede yatırım yapan işadamları onuruna verilen yemeğe Kaymakam Fatih Damatlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vedat Güngör, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Ticaret Odası Başkanı Ali Doğan, OSB Müdürü Ali Kıl, kurum ve kuruluşlardan gelen müteşebbis heyet üyeleri, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren işadamları ve basın mensupları katıldılar.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın