OSB TOPLANTISI YAPILDI

osbtoplanti-1jpgSilifke Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı birliğin yeni ofisinde yapıldı.

Kaymakam Fatih Damatlar başkanlığında toplanan Silifke Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyeleri, toplantı gündeminde yer alan 10 maddeyi görüştüler. 2012 yılına ait denetim raporu ve faaliyet raporunu da inceleyen OSB yönetim kurulu üyeleri gündem maddelerini oy birliği ile kabul ettiler.
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, “Mersin Valiliğimiz, İl Özel İdaremiz, Silifke Ticaret Odamız, Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın da özverili çalışmaları neticesinde Silifke Organize Sanayi Bölgemiz her geçen gün faaliyet alanını büyütmektedir. Yeni yatırımcıların ilçemize gelmesi ve OSB alanından arsa alarak burada faaliyet göstermesi tüm Silifkeliler gibi bizleri de son derece sevindirmiştir. Daha önce Silifke Belediyemizin hizmet binasında faaliyet gösteren OSB Müdürlüğümüz artık bundan böyle çalışmalarını bugün burada toplantı yaptığımız bu binadan yürütecektir. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Silifke Organize Sanayimizin ilerlemesine katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vedat Güngör, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Doğan, OSB Müdürü Ali Kıl, Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın