“ÖZEL” KÖY GEZİLERİNDE İKTİDAR YÜKLENDİ

gezi2jpgMilliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen köy gezileri programı Bolacalıkoyuncu (Araplı), Işıklı köyü bucak ve kargı mevkilerinde devam etti. Oldukça kalabalık katılımın olduğu ziyaretlerde MHP heyeti her gittiği yerde büyük ilgi gördü.
MHP Silifke İlçe Başkanı Özer Özel iktidarın Türk halkının aklıyla alay eder duruma geldiğini belirterek, kabul edilemez bir noktaya gelindiğini, Milletimizin sabrının artık taşma noktasında olduğunu, buna rağmen iktidar temsilcilerinin oluşan ortamı daha da gerginleştirerek, Türk Halkını ve toplumumuzu nereye gittiği belli olmayan bir kaosa doğru sürüklediğini dile getirdi.
ÖZER ÖZEL, “İSTİKRARSIZLIĞIN SONU, GERİYE DÖNÜLEMEYECEK SIKINTILARI ÖNÜMÜZE GETİRECEKTİR!..”
Özel, oluşturulmak istenen istikrarsızlığın sonucunda, Türk Milletini zor günlerin beklediğini belirterek, “bir an önce hükmünü kaybeden, Türk Milletine zulmü reva gören işbirlikçi iktidardan kurtulmanın adımları atılmalıdır” dedi.
MHP olarak Türk Milletinin menfaatine olmayan her gelişmenin karşısında olmaya devam edeceklerini söyleyen Özel, bizim Türk Milleti ve devletimiz menfaatine attığımız adımları farklı yansıtmaya çalışan, sadece hareketimizin şanlı, şerefli geçmişine zarar verip, birliğimizi, dirliğimizi bozmaya yönelen şer odaklarına da karşı halkımızı uyanık olmaya çağırdı.
MHP NE KİMSENİN KOLTUK DEĞNEĞİ, NE DE VAGONUDUR. MHP ŞANLI TÜRK TARİHİNİN VE ŞEREFLİ TÜRK MİLLETİ’NİN KARŞISINA DİKİLEN HER ENGELİN, TÜM TÜRK DÜŞMANLARININ KORKULU RÜYASIDIR
Özel, teşkilatlarımızı, Bilge Liderimizi bilinçli olarak karalamaya çalışan, şerefsizlere, hem ben eski ülkücüyüm deyip de birliğimize, dirliğimize saldırı düzenleyen ahlaksızlara tek sözümüz, sayın genel başkanımızın ifadesi ile uyarımız kendi önlerinden yemeleridir. Türk Milletinin Türk Milliyetçilerine en ihtiyaç duyduğu zaman bu zamandır. Partimizle, teşkilatlarımızla hiç bir bağı olmayan, teşkilatlarımızın önünden bile geçmeyen ahlaksızca partimizi eleştiren şerefsizler bilsinler ki, birliğimizin, dirliğimizin karşısında hayal kırıklığına uğrayacak, darmadağın olacaklardır.
Bu vesile ile ülkücünün eskisi, yancısı, çapulcusu, farklısı, değişiği olmadığını bir kere daha belirterek tüm gönüldaşlarımızı bu gönül kapısına, Türk Milletinin menfaatine mücadele etmeye davet ediyoruz” dedi.
ÖNGEL, “MERSİN BÜYÜKŞEHİR VE TÜM İLÇELERDE MHP RÜZGARI ESECEKTİR”
Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ise açıklamaların da yeni büyükşehir yasası hakkında bilgiler verdi, hem büyükşehir, hem de ilçemizde MHP iradesini sandığa yansıması ile birlikte MHP belediyeciliğinin anlayışı ile memleketimizin her köşesine hizmet yarışına gireceklerini belirterek herkesin desteğini istedi. Yerel seçimlerde tüm Mersin’de MHP rüzgarının eseceğini belirten Öngel, hem büyükşehir hem de tüm ilçelerin MHP anlayışıyla yönetilmesinin önemine değindi.
Bolacalıkoyuncu (Araplı) Köyü Muhtarı Hüseyin Serin, Işıklı Köyü Muhtarı Zekeriya Özkan, köylüler tarafından karşılanan İlçe Başkanı Özer Özel ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Yeşilovacık Belediye Başkanı İhsan Küpük, Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Çalıkoğlu, Yahya Yılmaz, Mustafa Göktaş, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Dr. Nesrin Esin ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşlarla bir araya geldiler.

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın