PARKLAR BAKIMA ALINDI

parklar-2jpgSilifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, belediye olarak mevcut parklarda temizlik, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yürüttüklerini bildirdi.
Silifke Belediyesi ilçede bulunan aile dinlenme parklarında yaz mevsiminin gelişiyle birlikte başlattığı bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürü Ziraat Mühendisi Gülsev Turan Gedik ve Teknik Hizmetlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Nasuhoğlu, vatandaşların dinlenme mekanı olan parklarda yapılan onarım çalışmalarını yakından takip ediyor. Mukaddem mahallesinde yapımı devam eden park yenileme ve yeşillendirme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı da açıklandı.
Mukaddem mahallesi parkı, Saray mahallesi Şehit Astsubay Yusuf Demir parkı, Göksu parkı, Bucaklı mahallesi Şehit Polis Mehmet Can parkı, Göksu mahallesi Turgut Özal Parkında ve Celal Bayar Caddesi üzerinde bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yeşil alanlar, süs bitkileri, ağaçlar, şehir mobilyaları, su havuzları ve sosyal tesislerin bakımları yapılıyor. Ekiplerin ayrıca mevcut parklarda  bulunan kondisyon aletleri, basketbol sahaları ve çocuk oyun aletlerini de bakıma aldıkları açıklandı.
Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel,  yaz aylarının gelişiyle birlikte vatandaşların parklara ve yeşil alanlara büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek, “Belediye ekiplerimiz parklarda düzenleme ve onarım çalışması yapıyor” dedi. Başkan Öngel, “Belediye olarak değişik mahallelerde yaptığımız parklara vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. Hemşehrilerimiz günün ilk saatlerinde spor yapmak için parklarımızı kullanıyor ve parklardaki hareket gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor. Parklarımızdan faydalanan hemşehrilerimizin daha rahat bir ortamda dinlenmelerini, eğlenmelerini ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla parklarda onarım çalışmaları yapıyoruz. Hemşehrilerimizden parklara sahip çıkmalarını ve korumalarını istiyoruz.” dedi.

Etiketler:, ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın