RAHAT KAZANDIK

50. Yılında şampiyonluk parolasıyla Mersin Süper Amatör Kümede mücadele eden Silifke Belediyesporumuz, 9.hafta maçında Silifke Şehir Stadında taraftarlarımızın müthiş desteği ile Yolsporu 5-0 yendi.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Sercan Yıldırım,Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Cihan Ok, Veysel Okur, Tufan Esin,Ali Tuna, Ökkeş Uğur Güneş, Mehmet Şıralı, Ahmet Sarı, Anıl Güler 11’i ile çıktı.
İlk yarı ve ikinci yarı üstün oynadığımız karşılaşmada takımımızın gollerini 12.dakikada Ahmet Sarı, 34.dakikada Mehmet Şıralı, 58.dakidada Ahmet Sarı, 70. dakikada Mehmet Şıralı, 75.dakikada Ahmet Sarı attı. Ahmet Sarı attığı 3 golle hatrick yaparak taraftarlarımızı coşturdu.

Karşılaşmayı Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir,Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Dr.Mustafa Turgut, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Mevci Arslan, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes, taraftarlarımız izledi.

Teknik heyetimiz ve futbolcularımız galibiyeti tüm Silifkelilere armağan ettiler.

Tribünden izleyerek bizleri yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza,fanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız 8 Kasım 2014 Cumartesi günü Saat 14:00’da Erdemli’de Erdemli Gençlerbirliği ile oynayacak.

Birlik beraberlik içerisinde bu yolun sonu ŞAMPİYONLUK.

Etiketler:, , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın