RESSAM KUNDAK’TAN, BAŞKANA HEDİYE

sil resmModa Tasarımcısı ve Ressam Nazan Kundak, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, kendisine yapmış olduğu anlamlı bir tabloyu hediye etti.

Kendisi de bir Silifkeli olan Ressam Nazan Kundak, Silifke’de sanata ve sanatçıya verdiği büyük önem ve değerden dolayı Başkan Mustafa Turgut’a teşekkür etti.

Böylesine güzel ve anlamlı bir çalışmayı yapan Ressam Nazan Kundak’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Sanat, toplum ve insanlar için önemli bir değerdir. Silifke Belediyesi olarak sanatın ve sanatçıların desteklenmesini, geliştirilmesini ve ilçemizde yaygınlaştırılmasını her zaman savunduk. Bunun içinde bugüne kadar düşünülmeyen Kültür Müdürlüğü hizmet binamızı kurarak, sanatçılarımızı halkımızla halkımızı da burada gerek sanatçılarımızla gerekse burada vereceğimiz kurslarla, etkinliklerle ve sosyal aktivitelerle buluşturacağız.

Böylece Kültür etkinliklerine ve sanat faaliyetlerine halkımız hızlı bir şekilde kavuşacak. Sergiler, Konserler, Festivaller, tiyatro, imza günleri, söyleşi, paneller, konferans etkinlikler ile tanışarak esenlerin önü açılacaktır. Bu etkinliklerle ilgili kurslar açarak gençlerimizin sanatsal becerilerini de ortaya çıkaracağı imkânlar sağlayacağız. Sanata ve sanatçısına değer veren bir Silifke toplumunu her birlikte yaratacağız. Ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.

Ressam Nazan Kundak ise, “Ben Silifke aşığı bir insanım. 6 yaşından bu yana resim yaparım. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışında defalarca kez sergi açtım. 25 ayrı koleksiyonum ve yüzlerce eserim bulunmakta.

Çalışmalarımda Silifke’ye ve Silifke insanının yaşantısına ayrı bir önem ve değer veriyorum. Siz değerli belediye başkanıma bu küçük ama anlamlı bir tabloyu hediye etmek istedim. Sanata ve sanatçıya vermiş olduğunuz destekten ötürü sizleri kutluyor, görevinizde başarılar diliyorum’ dedi.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın