ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

sil bel spr50. Yılında şampiyonluk parolasıyla maçlarını oynayan ve Bal ligi yolunda dolu dizgin giden namağlup Silifke Belediyesporumuz, Silifke Şehir Stadındaki karşılaşmada Erdemli Belediyespor’u 1-0 yendi.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Sercan Pehlivan,Suat Beliktaş,Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Veysel Okur, Tufan Esin,Mustafa Doğan,Uğur Ökkeş Güneş, Mehmet Şıralı, Anıl Güler, Abdullah Muhammet Aslan 11’i ile çıktı.

İlk yarı ve ikinci yarı üstün ve baskılı oynadığımız karşılaşmada girdiğimiz net gollük pozisyonları değerlendiremedik. Takımımızın golünü Veysel Okur atarken, klasına yakışır şekilde topu ağlarla buluşturdu. 12.dakikada Uğur Ökkeş Güneş ile bir penaltı atışından yararlanamadık. 85.dakikada rakibimiz oyuncusu 2.sarı karttan kırmızı kart gördü. Erdemli Belediyespor karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Teknik heyetimiz ve futbolcularımız galibiyeti tüm Silifkelilere armağan ettiler.

Deplasmanlarda ve kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalarda, her zaman olduğu gibi tribünden izleyerek bizleri yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza, fanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız, 27 Aralık 2014 Cumartesi günü Saat 14:00’da Erdemli deplasmanında, Erdemlispor ile karşılaşacak.

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın