ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE ETTİLER

sil bel spr50. Yılında şampiyonluk parolasıyla maçlarını oynayan ve Bal ligi yolunda dolu dizgin giden namağlup Silifke Belediyesporumuz, Silifke Şehir Stadında oynadığı Anamur Belediyespor karşısında 1-0 mağlubiyetten, 3 -1’lik üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Oğuzhan Doğar,Suat Beliktaş,Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Veysel Okur, Kenan Ersöz, Tufan Esin,Mustafa Doğan,Uğur Ökkeş Güneş, Mehmet Şıralı, Anıl Güler 11’i ile çıktı.

Silifke Belediyesporumuz, ilk yarı ve ikinci yarı üstün ve baskılı oynadığı karşılaşmada girdiği net gollük pozisyonları değerlendiremedi. 1-0 geriye düştüğümüz maçta skoru 3-1 yaparken, son 10 dakikada yediğimiz gollerle karşılaşmadan 3-3 berabere ayrıldık.

Takımımızın gollerini 42.dakikada Ali Yılmaz, 48.dakikada Tugay Şahin, 70.dakikada Anıl Güler attı.

Deplasmanlarda ve kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalarda, her zaman olduğu gibi tribünden izleyerek bizleri yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza, fanlarımıza,Silifke sevdalılarına çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız, 24 0cak 2015 Cumartesi günü saat 14:00’da Mersin deplasmanında Mersin Yolspor ile karşılaşacak.

Etiketler:, , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın