ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUZ

sil bel sprŞAMPİYONLUK parolasıyla maçlarını oynayan ve Bal yolunda dolu dizgin giden namağlup Silifke Belediye sporumuz, Mut Deplasmanında Mut İdman Yurdu’nu taraftarlarımızında desteğiyle 3-1 yendi ve ligin bitimine 2 hafta kala önemli bir adım attı.

Silifke Belediyesporumuz karşılaşmaya; Oğuzhan Doğar,Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Veysel Okur, Ali Yılmaz,Tufan Esin,Mustafa Doğan,Cüneyt Doğan,Uğur Ökkeş Güneş, Kenan Ersöz, Anıl Güler 11’i ileçıktı.

Silifke Belediyesporumuz, ilk yarı ve ikinci yarı üstün ve baskılı oynadığı karşılaşmada takımımızı gollerini 15.dakikada Uğur Ökkeş Güneş, 45.dakikada İbrahim Erdem, 65.dakikada Penaltıdan Tecrübeli kaptanımız Tufan Esin attı. Rakip takım oyuncusu 75.dakikada kırmızı kart gördü.

Teknik heyetimiz ve futbolcularımız galibiyeti Silifkelilere armağan ettiler.

Deplasmanlarda ve kendi evimizde oynadığımız karşılaşmalarda, her zaman olduğu gibi tribünden izleyerek Takımımızı yalnız bırakmayan ve camiamıza yakışır bir şekilde takımımızı centilmence destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Takımımız, 11 Şubat Çarşamba günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Mezitli Belediyespor ile oynayacak.Tüm Silifkelileri Çarşamba günü Silifke Şehir Stadına Takımımızı desteklemeye bekliyoruz.

Etiketler:, , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın