SENDİKACILARDAN SİLİFKE BELEDİYESİNE ZİYARET

sendika-1jpgTürkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Adana Şube Sekreteri  Osman Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.
Uzun yıllar Devlet Su İşleri 62. Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken emekli olan ve Silifke Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Eyüp Arslan’ı makamında ziyaret eden Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) Adana Şube Sekreteri Osman Güngör ve yönetim kurulu üyeleri Fahri Metin, Fatih Aydın Kayhan ve Tamer Kısa,  Başkan Yardımcısı Arslan’a yeni görevinde başarılar dilediklerini  açıkladılar. DSİ’de görev yaptığı süre zarfında sendikanın Silifke işyeri temsilciliği görevinde de bulunan Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan kendisini ziyarete gelen sendika üyeleri ile birlikte bir süre sohbet ettiler.
Tes-İş Adana Şube Sekreteri Osman Güngör yaptığı konuşmada, DSİ Silifke Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan aynı zamanda sendikamızın da iş yeri temsilciliğini yürüten değerli mesai arkadaşımız Eyüp Arslan’ın Silifke Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi bizleri son derece sevindirmiştir. Mesai arkadaşları ve DSİ camiasında sevilen ve sayılan bir kişi olan Eyüp Arslan beye çalışmalarında başarılar diliyoruz” diyerek sohbetlerine devam ettiler.

Etiketler:

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın