SİLİFKE GÖKTÜRK SPOR KULÜBÜ AÇILDI

salon
Silifke Göktürk Spor Kulübü Pazarkaşı mahallesi Tarih Sokak No :13 Merkez Alaattin Camii Arkası Silifke Ülkü Ocakları Binası Altında Hizmete Girdi.

Silifke Göktürk Spor Kulübü İlçemizdeki gençleri spora yönlendirerek her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları  amacıyla Fitness,Kickboks ve Taekwondo Branşlarında spor salonu açarak hizmete sundu.

AMACIMIZ SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK diyen Silifke Göktürk Spor Klübü Başkan’ı Mustafa Göbekçi yaptığı açıklamada, “Öncelikle boş depo olarak kullanılan atıl vaziyetteki salonun gençlerimize kazandırılmasında vesile olan, yardımcı olan  herkese çok teşekkür ediyorum.

Biz gençlerimizin sokaktan uzaklaşmasını teknoloji bağımlılığı da dahil olmak üzere tüm bağımlılıklardan kurtulmasını temin etmek amacıyla ve sağlıklı nesiller yetiştirmek gayesi ile spor alanında çalışmalara başladık. Gençlerimizin sporla tanışmasını ve bizimle kaynaşmasını temin etmek amacıyla; Kick boks , Taekwondo, Fitness kurslarımız başlamıştır. Gençler bizim istikbalimiz, gençler Silifkenin’nin istikbali, Türkiye’nin istikbali. Onun için büyük bir özenle gençlerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması konusunda tüm hemşehrilerimizle beraber hem sağlıklı hemde sporcu nesiller yetiştirmek amacındayız.

Gençlik gelecek demek. Gençliği olmayan milletlerin geleceğinden bahsedilemez. Dolayısıyla gençlerimizin durumları, gençlerimizin yetiştirildiği ortamlar ve gençlerimiz değer yargıları son derece önem arz ediyor. Milli ve manevi değerlerimize bağlı genç sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu salonun gençlerimize, bütün Silifkelilere hayırlı olmasını diliyorum.

Spor kurslarımız hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftanın yedi günü devam etmekte. Özellikle kickbok branşı yıldızı parlayan kurslarımız arasında.. Kurslarımızla ilgili yaşanılan olumlu gelişmelerden mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.

TAEKWON-DO :SALI PERŞEMBE CUMARTESİ GÜNLERİ 19:00 21:00 ARASI

KİCK BOKS:PAZARTESİ ÇARŞAMBA CUMA GÜNLERİ 18:00 20:00 ARASI

Bady building/FİTNESS: HER GÜN 9:00 21:00 ARASIDIR

Kurs kayıtlarımız devam etmekte olup arzu eden vatandaşlarımızı spor merkezimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler:, , , , , , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın