SİLİFKE KADIN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AÇILDI

nesrin esinSilifke Kadın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışı yapıldı. Gazi Mahallesindeki Nesrin Esin doğum evinin yanındaki dernek binası protokol ve konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Nesrin Esin yapmış olduğu konuşmada. Derneğin kuruluş amacı ve gerçekleştireceği faaliyetlerden bahsetti.

“Türk kadınlarının kendi aralarındaki iletişim, işbirliği ve dayanışmanın geliştirilmesi amacına yönelik faaliyetlerde bulunmak, bu çerçevede istihdam yaratacak girişimci kadınlara destek olmak, onların deneyimlerini genç kuşaklara aktarmak, ulusal ve uluslararası bir iletişim ağı oluşturmak.

Türk toplumunda kadın konusunda duyarlılık yaratmak ve bilinci arttırmak, kadının ülke genelinde sosyal hayattaki ve özellikle ülke ekonomisindeki konumunu güçlendirmeye yönelik faaliyetlerde bulunmak, kadınların bu faaliyetleri ile ilgili olarak karşılaştıkları tüm güçlüklerin aşılması amacıyla gerekli desteği sağlamak kadın sorunlarına duyarlı kişiler arasında işbirliği ve dayanışmayı arttırmak, amaçları ile kurulmuştur” dedi.

Güçlü kadın Güçlü Silifke Güçlü Türkiye diyerek kurmuş oldukları derneğin Silifkemize Ülkemize hayırlı olmasını diledi.

 

Etiketler:, , , , ,

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapın